Bunting Bazaar Ramadhan

Korang dah ada plan ke belum ni nak buat bunting utk bazaar nanti? Jangan nanti jadi macam tahun lepas. Kelam kabut jadinya haa…

Ni kami jual pakej kasi u all pilih nak jenis macam mana
1. Bunting 2×5 = 2 pcs atau
2. Bunting 2×5 = 1 pc, Banner 5×2 = 1pc atau
3. Banner 5×2 = 2 pcs atau
4. Banner 8×3 = 1 pc

Pakej ini juga termasuk dgn DESIGN (1 jenis design shj) & POS untuk semenanjung.
Bagi Sabah tambahan RM8.
Sarawak tambahan RM5.

Haaa cepat2. Kita open tak lama ni. Siapa cepat dia dapat tau. Slot untuk 100 orang je ni tau.. Seminggu sebelum puasa x dapat dah ye harga promo ni.